Hur du får en fitta att nästan explodera av njutning

Det finns oändligt med tekniker för att få en kvinna att gå upp i brygga och skrika ut sin njutning, men även om man lär sig varenda en utantill innebär inte det att man kan få det att hända. Det är mycket mer än teknik som spelar roll när det kommer till sex. En mycket viktig aspekt är att vara i kontakt med sin egen sexuella energi för att kunna känna in i sin partners sexuella energi. Det finns människor som kan ge och få orgasmer utan att ens beröra varandra. Detta är ett bevis på att det inte är teknik som orsakar den största njutningen utan att det är sexuell energi som styr handlingarna.

Hur man rör en fitta

Jag brukar gilla att säga att en fitta skall hanteras mjukt men bestämt, man måste vara säker på vad man gör samtidigt som man är lyhörd och flytande i sin hantering av en fitta. Det är inte svårt att ge njutning genom att stimulera en fitta men det är inte heller svårt att orsaka obehag med nakna tjejer och smärta om man är oförsiktig. Att röra en fitta är som att lära sig spela ett instrument. I början är man lite fumlig och osäker men till slut hittar man ett sätt att göra det på som passar en själv och som ens partner uppskattar och njuter av.

Uppbyggning, pauser och pump

När man är någorlunda bekväm i hur man rör en fitta kan man börja experimentera med uppbyggning av sexuell spänning, smakfullt inlagda pauser och även en regelbunden pumpning. När man hittar en bra takt så är det smart att hålla den, men gör man det för länge kan det som var skönt istället börja kännas för monotont och tillslut med nakna kvinnor bli lätt irriterande. Att hantera fitta är som sagt som musik, och snarare klassisk musik än techno.

Tusentals tekniker

Det finns tusentals tekniker för att ta väl hand om en fitta, och att lära sig några stycken är det inget fel på. Men att stirra sig blind på teknik är inte vad som gör att din partner kommer att skrika i extas. Det är precis som musik, det är känsla som räknas. Även den mest tekniskt kunnige måste ha känsla och kreativitet för att det skall bli bra musik. Annars kommer det kännas mekaniskt, platt och själlöst.