Posted on

Renovera badrum utan att lyfta ett finger

Att renovera badrum är ett stort jobb och det kan tyckas svårt att få det utfört utan att lyfta ett finger. Men det är faktiskt möjligt – genom att använda sig av lagen om attraktion. Lagen om attraktion innebär att det man verkligen vill ha kommer till en utan någon yttre ansträngning – om ens energifält är i balans. Så att renovera badrum handlar inte bara om själva byggandet utan kan också vara något som händer när man finner harmoni i sig själv.

Det kan gå väldigt lätt att renovera badrum om man slappnar av

De flesta människor har inte aktiverat sin ansträngningslösa attraktionskraft och därför måste de arbeta hårt för att få det de vill ha och för att uppnå sina mål. Men när man slappnar av och börjar gå in i sig själv så aktiveras attraktionskraften – oftast först med små saker och desto mer man möter i sig själv desto större saker attraheras. Till slut räcker det att tänka en tanke på att renovera badrum för att man skall få det man vill ha. Så vill man renovera badrum kan det räcka att tänka det en gång och sedan får man en badrumsrenovering som är i princip exakt som den man tänkte – om inte ännu bättre.

En av universums lagar som måste upplevas direkt

Det kan vara svårt att bara börja tro på lagen om attraktion hur som helst – man måste kanske först uppleva den för att förstå hur den fungerar. Men när man väl har upplevt den så kan man inte längre neka att det är så det fungerar – och viljan att anstränga sig på ett sätt som inte känns avslappnande i själen minskar successivt. Man känner sig omhändertagen av universum och man vet att allt man vill ha kommer man att få bara man frågar om det.

Så börja med något litet innan du vill renovera badrum

Att renovera badrum kanske blir en lite för stor önskan att börja med om du vill testa lagen om attraktion. Något mindre skulle troligen fungera bättre. Det kan vara att någon du vill träffa ringer eller att något du tänkt köpa dyker upp gratis. Man vet aldrig hur det kommer men är man uppmärksam så ser man att man kan tänka fram saker.